Menu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

IT-talent: aanjagers van vernieuwing

Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je aan de juiste kandidaat.

IT’ers aan het werk.

Jaarlijks zetten we honderden IT’ers aan het werk. Zo helpen we talenten om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt en zo helpen we jou vernieuwen. Dat is keihard nodig, want alleen door te vernieuwen kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt.

We selecteren op basis van werkervaring, opleiding, doorgroeiambities en soft skills. Vanuit een uitgebreid netwerk van kandidaten brengen we je op een laagdrempelige manier in contact met de juiste professionals voor jouw organisatie.

We zijn je graag van dienst op de manier die aansluit bij de wensen binnen jouw organisatie. Wij staan dagelijks in contact met de IT-specialisten die je zoekt, zodat we veel sneller resultaat kunnen bieden dan je zou verwachten.

Daarom StackOps

Wij selecteren kandidaten die goed bij je merk passen. Iedere medewerker is een merkambassadeur. Daarom vinden we een match met jouw bedrijfscultuur zo belangrijk. Ons IT-talent past bij jouw merk. Qua uitstraling en manier van doen.

Wij zorgen er samen voor dat de kandidaat voor jou kiest. Goede IT’ers hebben het voor het kiezen. Wij weten als geen ander wat IT’ers belangrijk vinden aan een werkgever. We weten wat ze drijft, wat ze motiveert en wat maakt dat ze vertrekken. Die kennis delen we graag met je. Zo zorgen we samen dat IT-talent voor jouw organisatie kiest.

Wij werken met gespecialiseerde IT-recruiters. Zij staan dag in dag uit in contact met de IT-branche en weten daarom precies waar ze op moeten letten. Hierdoor hebben we expertise in huis.

Wij brengen veelbelovende talenten en organisaties bij elkaar. Heb je IT’ers nodig? Waar wacht je nog op! We komen graag vrijblijvend bij je aan tafel. Wanneer schikt het?

Een aantal van onze 373 werkgevers

Werken met ons heeft vele voordelen

Geen bergen sollicitatiebrieven doorspitten

Onze consultants hebben ieder een eigen specialisatie en regio die ze bedienen

StackOps kent de behoeften van werkzoekenden en weet hoe de banenmarkt functioneert

Wij streven ernaar onze klanten hoogwaardige service te bieden

Klantervaringen

Kwantum

"We hebben diverse keren met StackOps samengewerkt en dit heeft geleid tot 2 mooie plaatsingen: kandidaten die goed op de functie en bij onze organisatie passen. De samenwerking was professioneel; StackOps is voor ons volop gaan searchen, gaf eerlijke feedback en heeft ons ook goed geadviseerd daar waar de zoektocht lastiger bleek. Al met al een prettig bureau om mee samen te werken."

Marlies Hooiveld, HR Manager

Mirabeau

“StackOps heeft een expertise als het gaat om vinden van goede kandidaten voor Cloud, Infrastructuur en DevOps.

 

Wij, Mirabeau, zijn ontzettend snel geholpen doordat Zach van StackOps adequaat reageerde op onze vraag, geen spelletjes heeft gespeeld met ons (wat andere recruitmentbureaus nog weleens willen doen) en altijd open en eerlijk zijn geweest in de communicatie.

 

Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren en zien in StackOps een bureau dat onze partner is geworden.”

Charlie Windhorst, Corporate Recruiter

CALVI

“StackOps heeft CALVI goed weten te begeleiden in haar zoektocht naar een nieuwe DevOps medewerker. Wanneer we een kandidaat niet direct in de functie konden plaatsen wist StackOps steeds kritisch door te vragen naar waar de mismatch zat. Bij de volgende kandidaat merkten we steeds dat er goed naar onze feedback geluisterd was. Toen we na een tweetal pogingen de derde kandidaat te spreken kregen en dit een goede match was kon er ook snel geschakeld worden.

 

Het contact met StackOps verloopt vlot en vriendelijk, waarbij er een vast aanspreekpunt is die ons goed kent en altijd bereikbaar is; ook na 17.00 uur. Inmiddels is er ook op de afdeling Support iemand bij gekomen en heeft StackOps bewezen een sterke partij te zijn die ons kan helpen de groei van onze organisatie te realiseren.”

Michaël Stoop, Manager Backend en DevOps

Zorgring

“StackOps schakelt snel en je wordt vlot teruggebeld. De kandidaat die Charlotte aan heeft geleverd was een schot in de roos; gelijk een heel goede kandidaat met wie we nog elke dag blij zijn! “

Margriet Miedema, Director
Op zoek naar een leuke en uitdagende baan?
Recruiter

Wij gaan graag voor jou op zoek!

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

Je sollicitatie is succesvol verzonden

Een consultant met expertise binnen jouw vakgebied zal binnen 24 uur contact met jou opnemen.

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!