Menu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Kom werken bij StackOps.

StackOps wil succesvol zijn en blijven in deze snel veranderende wereld.

Waarom werken bij StackOps?

Bij ons heb je de kans om je te ontwikkelen, te leren en te groeien in een team. Ons op maat gemaakte introductie- en trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld om jouw succes en loopbaanontwikkeling te garanderen.

Fun

Wij werken net zo hard als dat we genieten van onze succesverhalen. Die vieren we dan ook maar al te graag. Met teamuitjes en -trips, drankjes op de vrijdagmiddag, humor op kantoor – you name it, we’ve got it. Zo zijn we samen naar Istanbul, Miami, Marbella en Barcelona geweest. Wie weet ga jij wel mee met ons volgende teamtripje. Waarheen, hoor ik je vragen? Nergens minder dan Las Vegas. Ben jij er klaar voor?

Bekijk vacatures

Onze diensten

Wat we doen is simpel: we vinden de juiste rollen voor de juiste mensen op de juiste plaatsen. Maar het is de manier waarop we het doen en dat ons onderscheidt. Als een van onze recruiters vervul je niet alleen een rol; je krijgt je eigen specialisme waarmee je waardevolle inzichten in de markt en zorg voor klanten kan bieden. Je helpt onze kandidaten strategieën te ontwikkelen om hun carrière vooruit te helpen en onze klanten om hun bedrijf te laten groeien door uitzonderlijk talent aan te trekken.

Zet de volgende stap in jouw carrière

Trots op ons merk en blij als het weer maandag is. That’s us. We werken keihard en willen het elke dag beter doen. Deel jij die mentaliteit? Wij zoeken mensen zoals jij. Doorzetters. Enthousiastelingen. Toppers die wel tegen een slag of stootje kunnen.

Wij zijn aan het groeien. Groei jij met ons mee?

Bekijk vacatures

Sollicitatieproces

 

  1. Sollicitatie

Wat leuk dat je bij StackOps wil werken! We bekijken jouw brief en cv, en nemen altijd binnen één dag contact op via telefoon of e-mail.

  1. Kennismakingsgesprek

Is er een klik? Dan nodigen we je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. We letten dan vooral op je persoonlijkheid, je werkervaring en natuurlijk je skills.

  1. Tweede gesprek

Zijn we allebei nog enthousiast? Dan kom je terug voor een meeloopdag: een nóg betere kennismaking en meer inhoudelijke vragen.

  1. Contract

Na een fijne meeloopdag doen we jou een voorstel. Voor je het weet, kun je bij StackOps aan de slag. Welkom!