Menu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

IT-professionals

Ben jij een IT-professional op het gebied van Cloud, Infrastructuur, Netwerk of Security én ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees gauw verder!

Vind jouw nieuwe uitdaging in de IT

We zijn voor de vacatures van onze klanten op zoek naar IT-professionals. Wij helpen je een nieuwe baan te vinden die bij je past, waarmee je jou helpen je doelen te bereiken. Neem gerust een kijkje bij de vacatures die we momenteel beschikbaar hebben. Wie weet zit er wat voor je bij. Benieuwd naar hoe het proces eruit ziet zodra je een seintje geeft dat je interesse hebt? Geen zorgen; we gaan het je haarfijn uitleggen.

We zijn benieuwd naar jou
We zijn natuurlijk razend benieuwd naar wie jij bent als persoon, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij kijken namelijk niet alleen naar je kennis en ervaring. Elke organisatie heeft immers een eigen cultuur en manier van werken. Daarom vinden we het belangrijk dat wij een goed beeld hebben van jouw persoonlijkheid en werkstijl, zodat we beter kunnen aanvoelen bij welke organisatie jouw eigenschappen zullen uitblinken.
Je hoeft dus ook niet gek op te kijken als we je dezelfde dag nog terugbellen om kennis met je te maken.

Jouw wensen en toekomstbeeld
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we nog meer de diepte in. Zo zijn we niet alleen benieuwd naar waar je woont, maar willen we bijvoorbeeld ook weten of je eventueel openstaat voor een uurtje reistijd. We nemen het allemaal mee in jouw profiel.

Niet alleen dat komt ter sprake – ook willen we maar al te graag weten hoe jouw huidige én gewenste situatie eruitziet. Hoe zien je dagelijkse werkzaamheden eruit en wat mis je hierin? Weet je al zeker dat je weg wilt of is er een bepaalde organisatie voor wie wij jou wakker mogen bellen? Heb je ontzettend veel affiniteit met de autobranche of heb je altijd al willen werken in een kasteel? Zijn er nog trainingen die je graag nog wil volgen, of heb je certificeringen die nog op je verlanglijstje staan? Let us know.

En dan?
Kennismakingsgesprek gehad? Check. Misschien hebben we al een klant in gedachten aan wie we je willen voorstellen. Misschien moeten we onze hersens iets harder laten kraken om de match te maken, of hebben we simpelweg even niets voor je. We laten het je in ieder geval zo snel mogelijk weten.
Hoe cliché het ook klinkt: wij zetten kwaliteit boven kwantiteit. Niemand heeft er baat bij als we een kandidaat snel plaatsen bij een van onze klanten en achteraf blijkt dat de match te oppervlakkig was. Wij willen duurzame samenwerkingen opbouwen met zowel onze kandidaten als klanten, zodat wij uiteindelijk allemaal doorgroeien. Als persoon en als organisatie.

Nog steeds niet overtuigd?
Je bent van harte welkom voor een goed gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. Kom een keertje sparren onder het genot van een heerlijke kop koffie. We bijten niet.

Kandidaatervaringen

Geoffrey Hoedt

Het traject met StackOps is in mijn mening goed verlopen. Ik heb hele prettige gesprekken gehad met de recruiter, die echt gemotiveerd was om mij te plaatsen bij een werkgever die bij mij past.

Ik vond het eerst wel een gok om afstand te doen van andere partijen en de recruiter de mogelijkheid te geven om een interessante functie voor mij te zoeken. Echter heeft zij in een korte tijd, zoals beloofd, een leuke baan gevonden waarbij ik goed geholpen werd in het sollicitatiegesprek.

Nu werk ik dichter bij huis, ontvang ik een beter salaris en heb ik een hele interessante baan. Bedankt Rachel (StackOps)!

Geoffrey Hoedt

Bryan Heerenveen

Ik werd benaderd door Tim met de boodschap dat hij een leuke vacature voor me had. Ik kreeg namelijk een mail van hem dat hij mij probeerde te bellen. Nadat ik weer contact met hem op had genomen en hij me had geïnformeerd over de baan werd ik enthousiast erover.

Tim heeft me toen voorgesteld en ik ging op eerste gesprek. Mijn eerste gesprek ging goed; ik heb Tim daarna meteen gebeld en erover verteld. Het bedrijf wilde een tweede gesprek met me en dat ging ook goed; toen heb ik Tim meteen weer gebeld en erover verteld.

Daarna gingen ze onderhandelen en dat ging ook goed. Ik ben zeker blij hoe Tim en StackOps me geholpen hebben aan een nieuwe baan.

Ze zijn altijd eerlijk geweest, hebben interesse getoond en goed werk geleverd.

Bryan Heerenveen
Op zoek naar een leuke en uitdagende baan?
Recruiter

Wij gaan graag voor jou op zoek!

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

Je sollicitatie is succesvol verzonden

Een consultant met expertise binnen jouw vakgebied zal binnen 24 uur contact met jou opnemen.

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!