Menu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Vind je persoonlijke jobcoach

Blog

Jiri Krewinkel: onze nieuwe collega

12 dec 2018 Blog

Onlangs heeft StackOps een nieuwe collega mogen verwelkomen. Graag willen wij jullie voorstellen aan Jiri. Jiri heeft onlangs het roer omgegooid en is niet alleen van beroep veranderd; hij heeft ook het prachtige Limburgse landschap ingewisseld voor onze mooie stad achter de duinen.

Wij vroegen Jiri naar zijn achtergrond en zijn drive om als Candidate Consultant aan de slag te gaan.

“Hallo, ik ben Jiri. Geboren en getogen in Kerkrade (Zuid-Limburg). In deze streek heb ik het grootste deel van mijn leven tot nu toe doorgebracht; ik leerde hier mijn liefde voor muziek kennen en in mijn vrije tijd bracht ik vele uren door in de oefenruimtes en achter mijn keyboard.

Om wat extra’s bij te verdienen begon ik voor vrienden webdesign klussen op te pakken. Dit beviel mij zo goed dat ik stopte met mijn opleiding om mij hier fulltime op te richten. Eén van mijn klanten werd uiteindelijk mijn werkgever en zo was ik officieel werkzaam als eindverantwoordelijke voor een grote e-Commerce websites in Eindhoven.

Na mijn avontuur in Eindhoven ben ik gestart als Applicatie Developer bij een bedrijf in Sittard. Hier heb ik onder andere gewerkt met Delphi en IIS in een Microsoft omgeving. Hoe leuk het programmeren ook was – ik miste een stukje commercie en klantcontact. In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik contact gehad met StackOps en dit contact verliep zo fijn dat wij met elkaar in zee zijn gegaan. Ik heb mijn spullen gepakt en ben helemaal naar Den Haag verhuisd om aan de slag aan te gaan als Candidate Consultant bij StackOps!

Binnen StackOps richt ik mij op het contact leggen met Cloud, Infrastructuur, Netwerk, en Security professionals in de regio Limburg/Noord Brabant; volk dat mij goed ligt op meerdere vlakken. Samen kijken we naar jouw ambities en vaardigheden. Is er een match tussen jouw wensen en die van een van onze klanten? Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Tot snel!”

Met de komst van Jiri kunnen wij verder bouwen aan de groei van StackOps. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe baan? Wie weet word jij Jiri’s nieuwe buurman. Op kantoor dan, hè. We zijn namelijk altijd op zoek naar ambitieuze mensen met een frisse kijk op de wereld. Benieuwd naar welke interne vacatures liggen te wachten op jouw sollicitatie? Neem hier een kijkje.

Yusuf Ekinci Managing Director

>Yusuf EkinciManaging Director

Op zoek naar een leuke en uitdagende baan?
Recruiter

Wij gaan graag voor jou op zoek!

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

Je sollicitatie is succesvol verzonden

Een consultant met expertise binnen jouw vakgebied zal binnen 24 uur contact met jou opnemen.

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!

Cookies

StackOps.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hieronder om meer erover te lezen.

Meer info over cookies