Menu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Elke week nieuwe vacatures
  • Sollicitatie tips & tricks

Vind je persoonlijke jobcoach

Je wordt gematched met een jobcoach...

Gelderland en Overijssel

4 vacatures in Gelderland en Overijssel

Toon filters

Gelderland en Overijssel

Wil je werken in Gelderland of Overijssel? Dan ben je bij StackOps aan het juiste adres. StackOps heeft een ruim aanbod aan vacatures binnen de Cloud, Infrastructuur, Netwerk en Security. Daarnaast werken we samen met de meest spraakmakende organisaties. Graag helpen we jou met de volgende stap in jouw carrière!

Kijk gerust eens welke vacatures we open hebben staan in de regio. Vooral in de grote steden zijn we regelmatig op zoek kandidaten. En? Heb je een leuke vacature gevonden? Aarzel dan niet en solliciteer direct. Voor je het weet is de vacature alweer vervuld!

Gelderland

StackOps heeft volop vacatures in de provincie Gelderland. Niet alleen in Arnhem kan je aan de slag binnen verschillende vakgebieden. Ook in Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn zijn er volop vacatures in uiteenlopende functies. Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures. Misschien start jij binnenkort wel bij je nieuwe baan.

Overijssel

Woon jij in Overijssel en ben jij wel toe aan een nieuwe baan? Kijk dan eens welke vacatures in Overijssel we bij StackOps open hebben staan! Vooral de grote steden zoals Zwolle en Enschede zijn we regelmatig op zoek naar IT-professionals.

Over StackOps

StackOps vormt de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers op het gebied van Cloud, Infrastructuur, Netwerk en Security. Ook in Gelderland en Overijssel.

Ben jij een IT-professional in Gelderland of Overijssel? Ben je ook nog eens op zoek naar een baan die past bij jouw wensen en ambitie? Dan helpen wij jou graag aan de volgende stap in jouw carrière. Neem gerust contact op met onze consultants.

Op zoek naar een IT-professional in Gelderland of Overijssel?

Werk jij bij een ambitieuze organisatie en ben je op zoek naar versterking? Onze consultants staan dagelijks in contact met IT professionals uit de regio.

Op zoek naar een leuke en uitdagende baan?
Recruiter

Wij gaan graag voor jou op zoek!

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

Je sollicitatie is succesvol verzonden

Een consultant met expertise binnen jouw vakgebied zal binnen 24 uur contact met jou opnemen.

Bedankt!

Zodra ik een nieuwe vacature heb ben jij de eerste die het hoort!